Produk

  • Nylon GRS staple fiber

    Serat pokok nilon GRS

    Rincian Cepet Tipe Produk: Bahan Nylon: Lilin Nylon 6: Briht, Semi Kusam, Pola Kusam Lengkap: Gunakake Mentah: Bahan Isi, Kain Non-Tenun, Spinning, Tenun Tenun: 1D ~ Panjang Serat 80D: 38mm ~ 130mm Lokasi Asal: Jiangsu, China Jeneng Merk: Hongshida Nomer Model: bentuk 1D-80D:, cricle, berongga, Y bentuk, falt, segitiga Paket Jual & Barang Jual: Barang siji Ukuran paket tunggal: 115X95X75 cm Bobot reged: 250.000 kg Tipe Paket: Contoh kantong PP Gambar: Nylon Poliamida GRS ...
  • Nylon Staple Fiber

    Serat Pokok Nylon

    Rincian Cepet Tipe Produk: Bahan Nylon: Lilin Nylon 6: Briht, Semi Kusam, Pola Kusam Lengkap: Gunakake Mentah: Bahan Isi, Kain Non-Tenun, Spinning, Tenun Tenun: 1D ~ Panjang Serat 80D: 38mm ~ 130mm Lokasi Asal: Jiangsu, China Jeneng Merk: Hongshida Nomer Model: bentuk 1D-80D:, cricle, berongga, berbentuk Y, falt, segitiga Kemasan & Pengiriman: Unit Jual: Barang siji Ukuran paket siji: 115X95X75 cm Bobot reged: 250.000 kg Tipe Paket : Kantong PP 1.Kuwat tarik dhuwur. 2. Low liner densi ...
  • Acoustic Office Furniture

    Perabot Kantor Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Acoustic Felt Top With Acoustic Panel

    Ndhuwur Dirasa Akustik Kanthi Panel Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Acoustic Dividers

    Pamisah Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Acoustic Ceiling Baffles

    Plafon Plafon Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Printing Acoustic Felt

    Nyithak Akustik Felt

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Plain Color Acoustic Felt

    Rasane Akustik Warna Polos

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Acoustic Wall Panel

    Panel Tembok Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
  • Acoustic Partitions

    Partisi Akustik

    Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas