Serat Pokok Nylon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Rincian Cepet

Tipe Produk: Nylon

Bahan: nilon 6

Kilau: Briht, Semi Kusam, Full Kusam

Pola: Mentah

Gunakake: Bahan Isi, Kain Non-Tenun, Spinning, Tenun

Fineness: 1D ~ 80D

Panjang Serat: 38mm ~ 130mm

Papan Asal: Jiangsu, China

Jeneng: Hongshida

Nomer Model: 1D-80D

bentuk:, cricle, kothong, bentuk Y, falt, segi telu

21

Kemasan & Pangiriman:

20

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 115X95X75 cm

Bobot reged tunggal: 250.000 kg

Tipe Paket: Tas PP

1. Kekuwatan tarik dhuwur.

2. Kapadhetan garis ngisor

3. stabilitas termo sing apik.

4. Ikatan permukaan nganggo beton.

5. Nyuda pembentukan retakan plastik ing beton.

6. Nyedhiyakake penguatan multi-dimensi.

7. Ngapikake pengaruh, resistensi beton lan abrasi saka beton.

8. Nambah kekiatan lan ketahanan beton.

Polyamide Serat nilon

Zhangjiagang Hongshida Textile Trading Co., Ltd. umume melu riset teknologi lan pengembangan, produksi uga impor lan ekspor bahan anyar, kanthi produk kayata papan sing nyerep swara, papan tahan api, nilon, poliester lan bahan tekstil mentah liyane. Dumunung ing 21 Xinzha Middle Rd., Kutha Yangshe, Zhangjiagang, Suzhou, tanduran kita udakara luwih saka 20.000 m2 .. Ora mung duwe pengalaman sugih ing produksi, nanging uga dilengkapi kemampuan tes komprehensif lan konsep R&D utama. Saiki, duwe pitung koleksi produk serat utama nilon kunci lan doezen sub-koleciton, kalebu, serat konvensional, serat kekuatan tinggi, serat profil, serat pewarnaan saka larutan mentah, serat tahan api lan serat fungsional. Produk kasebut akeh digunakake ing campuran muter nganggo katun, poliester wol rayonand. Kajaba iku, digunakake uga ing kain sing ora ditenun, bahan abrasif, selimut nggawe kertas lan lapangan liyane. Spesifikasi utama kalebu 0.8d nganti 30d, kanthi dawa 38mm nganti 130mm. Perusahaan duwe komitmen kanggo nyukupi kabutuhan masing-masing pelanggan lan nggawe nilai tambah kanggo dheweke. Kanthi dhasar respon cepet lan produksi fleksibel, perusahaan nyedhiyakake dhiri kanggo riset, pangembangan lan produksi serat pokok nilon fungsional. Kangge, iki uga aktif ngembang menyang pasar mewah ing omah lan ing luar negeri. Kanthi meksa nindakake inovasi independen, kita wis miwiti lelungan terus-terusan kanggo ningkatake daya saing inti.

1) nolak: 1D ~ 80D

2) dawa dipotong: 38mm ~ 130mm

3) warna: putih mentah & pewarna dope

4) wujud: cricle, kothong, bentuke Y, falt, segi telu

5) bahan: nilon 100% (prawan PA6)

6) cemlorot: kusam, semi kusam, padhang

7) MOQ: 5 ton

8) 7-10 dina kanggo pesen sampeyan

9) tawaran20000 ton saben taun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan