Serat pokok nilon GRS

Katrangan singkat:


Detail Produk

Rincian Cepet

Tipe Produk: Nylon

Bahan: nilon 6

Kilau: Briht, Semi Kusam, Full Kusam

Pola: Mentah

Gunakake: Bahan Isi, Kain Non-Tenun, Spinning, Tenun

Fineness: 1D ~ 80D

Panjang Serat: 38mm ~ 130mm

Papan Asal: Jiangsu, China

Jeneng: Hongshida

Nomer Model: 1D-80D

bentuk:, cricle, kothong, bentuk Y, falt, segi telu

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 115X95X75 cm

Bobot reged tunggal: 250.000 kg

Tipe Paket: Tas PP

Tuladha Gambar:

Nylon GRS staple fiber (2) Nylon GRS staple fiber (4)

 

GRS Polyamide Serat nilon 

Kita wiwit ngasilake serat pokok nilon ing taun 2002. Saiki sinau kanthi tliti babagan pangembangan sukses 2 taun produk anyar iki. serat duwe ventilasi sing apik lan alus. Utamane digunakake ing Spinning wool, katun lan produk tekstil. Kita entuk sertifikasi GRS ing taun 2021. Sertifikasi GRS minangka sertifikasi standar daur ulang global, sing dirumusake kanggo kabutuhan industri tekstil kanggo verifikasi produk daur ulang utawa produk tartamtu. Luwih penting manawa para pengecer lan konsumen ngerti bagean produk apa wae sing daur ulang lan kepiye cara ngrampungake ing rantai pasokan. Kanggo entuk sertifikasi GRS, kabeh perusahaan sing melu produksi lan operasi produk sampeyan, kalebu pemasok produk setengah jadi, uga kudu memenuhi standar GRS. Sertifikasi GRS (standar daur ulang global) minangka standar produk internasional, sukarela lan lengkap, sing tujuane implementasi bahan daur ulang / daur ulang produk, kontrol rantai peraturan, tanggung jawab sosial lan peraturan lingkungan, lan watesan kimia dening pabrikan rantai pasokan, lan wis disertifikasi dening badan sertifikasi pihak katelu. Perusahaan kanthi sertifikasi GRS bisa nyedhiyakake alat (merek lan konsumen) kanggo para konsumen (merek lan konsumen) kanggo njupuk keputusan sing bijak. Kurangi efek produksi sing mbebayani tumrap masarakat lan lingkungan. Mesthekake daur ulang sing luwih sustainable lan mbuwang bahan ing produk pungkasan.

Mromosiaken inovasi metode pemecahan masalah kualitas ing panggunaan bahan daur ulang.

 Spesifikasi khusus: 1.5D * 38mm1.5D * 51mm, 2D * 51mm2.5D * 51mm, 3D * 65mm, 8D * 98mm, 10D * 102mm…

 

1) nolak: 1.5D ~ 20D

2) dawa dipotong: 38mm ~ 130mm

3) warna: pethak mentah 

4) wujud: cricle

5) bahan: nilon 100% (PA6 sing wis dikonsumsi)

6) cemlorot: kusam, semi kusam, padhang

7) MOQ: 5 ton

8) 7-10 dina kanggo pesen sampeyan

9) tawaran2000tons saben taun

Nylon GRS staple fiber (3) Nylon GRS staple fiber (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan