Warta

  • Pameran Internasional kanggo Bahan Bangunan Green kaping 16 (ES BUILD Asia Green Expo)

    Pameran Internasional kanggo Bahan Bangunan Green kaping 16 (ES BUILD Asia Green Expo) dibangun bareng karo Cabang Industri Konstruksi CCPIT, Asosiasi Industri Bahan Bangunan Shanghai lan Pameran Internasional Internasional Shanghai, Ltd. Iki minangka mate Gedung Bersertifikat UFI pisanan ...
    Waca liyane
  • Papan akustik serat poliester

    Papan nyerep swara Serat Poliester digawe saka serat poliester 100% kanthi perawatan panas panas lan perawatan panas kanthi bentuk kepompong lan katun kanggo nggayuh keragaman kerapatan, njamin ventilasi, lan dadi produk sing apik kanggo nyerep swara lan ngisolasi panas bahan, ing swara mlayu ...
    Waca liyane
  • Papan nyerep swara Serat Polyester

    Papan nyerep swara Serat Polyester, uga dikenal kanthi katun kaca, jeneng lengkap yaiku serat nyerep swara serat poliester saka bahan, digawe saka serat poliester lan serat kaca minangka bahan, lan sawise proses cetakan panas, digawe saka materi kanthi fungsi anyar. Nalika nggunakake poli ...
    Waca liyane