Nyithak Akustik Felt

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

DESIGNER: HONGSHIDA

Kreatif akustik Priting sing dirancang kreatif Dicetak nganggo koyo akustik warna solid, yaiku tekstil sing dirasakake saka HONGSHIDA Acoustic, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas, dibandhingake karo kertas tembok, cetakan sing dirasakake nduweni kinerja akustik sing luwih apik lan ora mbebayani tumrap manungsa.

Kanggo dirasakake serat poliester 1m * 70m * 2mm, Temokake keluwesan desain tanpa wates panel akustik serat polesrter HONGSHIDA; panel entheng lan semi-kaku sing nduweni sipat nyerep swara. Dirancang kanthi warna padhet ing saindenging panel, panel akustik serat poliester HONGSHIDA bisa digunakake ing macem-macem desain ruang lan solusi interior.
Luwih saka panel akustik interior tradisional; Panel akustik serat poliester HONGSHIDA bisa digunakake minangka bahan dhasar kanggo solusi kreatif ing endi desain lan estetika penting.
Panel akustik serat poliester HONGSHIDA digawe saka 100% serat poliester. Ngemot minimal 75% bahan daur ulang pas (flake botol PET); Panel akustik serat polesrter HONGSHIDA pancen aman, ora beracun, non-alergenik lan ora iritasi.

Kanggo 1m * 50m * 3mm serat poliester dirasakake, Temokake keluwesan desain tanpa wates panel akustik serat polesrter HONGSHIDA; panel entheng lan semi-kaku sing nduweni sipat nyerep swara. Dirancang kanthi warna padhet ing saindenging panel, panel akustik serat poliester HONGSHIDA bisa digunakake ing macem-macem desain ruang lan solusi interior.

Luwih saka panel akustik interior tradisional; Panel akustik serat poliester HONGSHIDA bisa digunakake minangka bahan dhasar kanggo solusi kreatif ing endi desain lan estetika penting.
Panel akustik serat poliester HONGSHIDA digawe saka 100% serat poliester. Ngemot minimal 75% bahan daur ulang pas (flake botol PET); Panel akustik serat poliester HONGSHIDA aman banget, ora beracun, ora alergenik lan ora ngganggu

 

NAMA DESAIN: Kreatif akustik Priting sing dirancang kanthi kreatif

DESIGNER: HONGSHIDA
ASAL: China 
WARNA: (Nyithak)

Pungkasan: Gamelan

WeAVE: Non Woven

Tipe Produk: 2mm / 3mm serat akustik serat poliester kenthel
Bahan: Serat poliester 100%. Ngemot minimal 75% bahan daur ulang pasca konsumsi
Jinis lumahing: Gamelan lan bisa dijaga limang taun
Teknik: Ora ngemot bahan kimia Daftar Abang
Fitur: Aman, ora beracun, ora iritasi lan non-alergen
Kapadhetan: 400g kanggo polyester 2mm sing dirasakake 
600gsm kanggo 3mm poliester dirasakake
Werna: Simpenan 41 warna lan bisa disesuaikan
Ukuran: 1m * 100m * 2mm (Paket: 60 * 60 * 110cm 45kg)

 

Rincian Produksi

 Printing Acoustic Felt (1) Printing Acoustic Felt (2) Printing Acoustic Felt (3)

 

Parameter Produk

 Printing Acoustic Felt (4)

FAQ

Kreatif akustik Priting sing dirancang kreatif:

5000 meter saben dina.

Cara Instal:

Gunakake Lem kanggo nempelake krasa ing tembok dhasar kanthi langsung.

Tags: Rasane Akustik Warna-warni | , Priting Akustik Felt | Kroso Akustik Dirancang Kreatif | Suplier Priting Akustik Fishing

xuand (6)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan