Plafon Plafon Akustik

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

DESIGNER: HONGSHIDA

KATEGORI: SOLUSI AKAUSIK DECOSOUND 9MM 12MM 24MM WALLPANEL

KOMPOSISI N:

100% PET (60% GARANSI)

Bobot T:

9MM: APPROX.5.5KG, PER PANEL

12MM: APPROX.7KG PER PANEL

24MM: APPROX.11KG PER PANEL

DIMENSI:

1220MMX2440MM

THIC KNESS:

9MM-24MM

ABSORPTION Swara:

NRC VALUE: 0,35 (TANPA GAP AIR)

NRC VALUE: 0,55 (NO AIR G AP)

NRC VALUE: 0,75 (TANPA GAP AIR)

TEST FIRE: ASTM- E84 B-S1, D0

Panel akustik poliester digawe saka serat poliester 100%, dibentuk kanthi bentuk kepompong katup kanthi teknologi panas sing panas, kepadatan warna kanggo njaga ventilasi, panel akustik poliester dadi produk luar biasa kanggo nyerep swara, koefisien nyuda swara yaiku 0,8 - 1.1 ing lingkup swara 125 ~ 4000 Hz, nyetel wektu gema, ngilangi impure swara, nambah efek swara lan kajelasan kanggo macem-macem kabutuhan. Panel akustik nduweni ciri khas dekorasi, isolasi termal, tahan api, perlindungan lingkungan, entheng, mesin gampang, stabilitas, resistensi dampak, gampang dirawat, lan liya-liyane, mula panel akustik poliester minangka pilihan pertama dekorasi tembok interior ing bahan nyerep swara.

Penyerapan akustik biasane ditetepake nganggo koefisien panyerepan (biasane diarani huruf Yunani alpha ,,

ditegesi minangka rasio energi swara sing diserap saka kedadeyan siji ing antarane gelombang swara lan bahan tartamtu.

Koefisien penyerapan kalebu 0 nganti 1 lan beda-beda karo frekuensi,

tegese bahan kasebut ora nyerep swara lan nuduhake kabeh kedadeyan energi swara.

tegese bahan kasebut nyerep kabeh kedadeyan energi swara lan ora ana sing nuduhake.

Koefisien penyerapan 0 lan 1 minangka nilai ideal sing ora ana ing kasunyatan amarga kabeh bahan nggambarake lan nresep sawetara swara.

Umumé, bahan sing duwe koefisien panyerepan kurang saka 0,15 dianggep minangka reflektif lan sing duwe koefisien panyerepan luwih saka 0,4 dianggep bisa nyerep. Kaya sing sampeyan waca laporan Tes nuduhake yen produk duwe kinerja sing apik banget ing macem-macem aplikasi.

xuand (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan