Pamisah Akustik

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

Desainer: hongshida
Kategori: Solusi akustik Decosound 9mm 12mm 24mm Wallpanel
Compositio N:
100% Kewan (60% Daur Ulang)
Bobot T:
9mm: udakara.5.5kg, Saben Panel
12mm: udakara.7kg Saben Panel
24mm: udakara.11kg Saben Panel
Ukuran:
1220mmx2440mm
Thic Kness:
9mm-24mm
Penyerapan Swara:
Nilai Nrc: 0,35 (ora ana Gap Udara)
Nilai Nrc: 0,55 (ora ana Air G Ap)
Nilai Nrc: 0,75 (ora ana Gap Udara)
Tes Kebakaran: Astm- E84 B-s1, D0
Fitur:
1> Pembagi Kamar Akustik Gaya Dekorasi Modern. Bisa Misah Ruang Kanthi Cepet Lan
Trep.lan Nduwe Isolasi Swara Lan Isolasi Panas lan Fungsi Fireproof;
2> Ing Pembagi Kamar Akustik Digawe Saka Bingkai S / Kapadhetan Dhuwur, Karet Khusus, Swara sing Apik banget
Papan Katun Isolasi lan Rampung Dll. Papan Pungkasan Flat lan Hard;
3> Pambagi Kamar Akustik Disisipake Ing Trek Aluminium, Dirakit Kanthi Roda Multi Direksi;
Papan Bisa Disimpen Ing Cara sing Beda;
4> Ora Perlu Lacak Ing Lantai, Kita Mung Gantung Lacak Ing Langit-langit lan Bisa Ana Ing
Pesawat sing padha karo Dekorasi Langit-langit. Ora Bakal Mengaruhi Gaya Dekorasi Kabeh;
5> Ing Papan, Ana Karet Isolasi Swara, Bisa Mbantu Insulate Mlebu Swara;

Rampung:
Kasedhiya Rampung Werna Rampung Kasedhiya: melamin ngadhepi Mdf Utawa
Kayu Lapis, Kain, Karpet, Kain, Ponggawa, Kulit, Veneer Kayu, Laminasi Tekanan Tinggi, Panel Akustik, Panel Papan Putih, Panel Uga Bisa Disedhiyakake Boten rampung Kanggo Dekorasi Lapangan, Werna Bingkai standar Wis Aluminium Anodis Cetha, Warna Coating Powder khusus Kasedhiya

Tembok Partisi Movable Bunge Digawe Kanthi Bingkai Aluminium Anodisasi Berkualitas Tinggi Kanthi Bahan Komposit Lingkungan. Panel kasebut Pindhah Ing Lacak Plafon Tanpa Kebutuhan Pandhuan Lantai utawa Ril., Panel kasebut Nduweni Ketebalan Standar 65 mm, 85 mm Lan 100 mm, lan Jembaré Nganti 1230 mm. Dhuwur maksimal Bisa nganti 17 meter.

Aplikasi Umum:
1.studios, Ruang Rekaman, Ruang Ngrungokake, Ruang Latihan lan Proyek Tombre antarbintang ing Profesi
2. Bioskop, Gymnasium Indoor, Disko, Kamar Ktv lan Lokasi Kinerja lan Hiburan Sing Liyane.
3. Ruang Rapat, Kantor, Aula, Hotel lan Liyane Proyek Penyerapan Swara Lan Rahasia.
4. plabuhan udara, Railway, Halte Bus, Lokakarya lan Proyek Ngurangi Kebisingan Liyane.

xuand (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan