Partisi Akustik

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

Desainer: hongshida

Kategori: Solusi akustik Decosound 9mm 12mm 24mm Wallpanel

Compositio N: 100% Kewan (60% Daur Ulang)

 

Bobot T:

9mm: udakara.5.5kg, Saben Panel

12mm: udakara.7kg Saben Panel

24mm: udakara.11kg Saben Panel

Ukuran: 1220mmx2440mm

Thic Kness: 9mm-24mm

 

Penyerapan Swara:

Nilai Nrc: 0,35 (ora ana Gap Udara)

Nilai Nrc: 0,55 (ora ana Air G Ap)

Nilai Nrc: 0,75 (ora ana Gap Udara)

Tes Kebakaran: Astm- E84 B-s1, D0

1. papan bukti swara gaya dekorasi modern. Bisa misah papan kanthi cepet lan gampang. Lan duwe insulasi swara lan jampel panas lan fungsi geni;

2. Ing Partisi Akustik Papan digawe saka kerapatan s / s kerapatan tinggi, karet khusus, katun isolasi swara lan papan finish, lsp. Papan finish rata lan hard;

3. Papan finish dipasang ing trek aluminium, dipasang nganggo rodha multi arah; papan bisa disimpen kanthi cara sing beda-beda;

4. Ora butuh trek ing lantai, kita mung nggantungake trek ing langit-langit lan bisa ing pesawat sing padha karo dekorasi langit-langit. Ora bakal mengaruhi gaya dekorasi kabeh;

5. Ing sacedhake papan, ana karet isolasi swara, bisa mbantu insulate swara mlebu;

6. Cara operasi luwih gampang, luwih becik tinimbang cara lawas sing digunakake musim semi sadurunge;

7. Kita bisa nambah lawang siji utawa dobel ing papan supaya gampang;

8. Kita duwe macem-macem macem-macem syarat kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan lan entuk efek dekorasi sing beda.

Kita ngasilake macem-macem jinis produk akustik lan sekat akustik. Pabrik kita nutupi wiyar luwih saka 10000 meter persegi lan wis lulus ISO9001: 2008 International Quality Certificate, GRS Certificate. Kalebu akeh laporan tes profesional: Laporan tes tingkat kebakaran nasional, laporan tes perlindungan lingkungan, laporan tes nyerep swara, lsp. Luwih saka 30 jinis produk sing ana gandhengane.

Kita duwe kabeh set mesin sing dikontrol komputer kanthi otomatis lan tenaga teknis profesional kanggo njamin produk berkualitas tinggi. Output produk akustik luwih saka 400000 meter persegi saben taun lan output sistem pemisahan sing bisa dipindhah luwih saka 40000 meter persegi saben taun. Luwih saka 35% produk diekspor menyang klien saka saindenging jagad. Sugeng rawuh ing pabrik kanggo nggawe hubungan kerja sama jangka panjang.

xuand (5)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan