Perabot Kantor Akustik

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

Desainer: hongshida

kategori: solusi akustik decosound 9mm 12mm 24mm wallpanel

compositio n: 100% pet (daur ulang 60%)

bobote t: 9mm: udakara.5.5kg, saben panel 12mm: udakara.7kg saben panel 24mm: udakara.11kg saben panel

dimensi: 1220mmx2440mm

kness: 9mm-24mm

panyerepan swara: nilai nrc: 0,35 (ora ana celah hawa)

nilai nrc: 0,55 (ora ana udara g ap) nilai nrc: 0,75 (ora ana celah hawa)
tes geni: astm- e84 b-s1, d0
Pembagi ruang bebas akustik fitur delineasi ruang kanggo ngatur area rencana terbuka sing dibutuhake akustik utawa privasi tambahan, kita duwe macem-macem desain panel dividider, bisa dipotong dening macem-macem patter sing digunakake ing ruang publik, lan macem-macem aplikasi sing digunakake papan. Serap poliester nyerep swara krasa spesifikasi papan nyerep swara-nyerep rinci: 1220 * 2420 * 9mm papan udakara 3 meter persegi, krasa nyerep swara serat poliester pancen produk ijo, serat nyerep swara serat poliester kanthi serat poliester 100% liwat teknologi penekanan panas teknologi tinggi lan wujud proses perawatan panas katun kepompong kanggo njamin struktur akustik, saengga bisa nyedhot, bahan tahan api lan bahan insulasi panas sing luar biasa. Ing kisaran swara 125 ~ 4000 hz, koefisien panyerepan swara maksimal ing ndhuwur 0,9, sing nyuda lan nyetel wektu gema miturut macem-macem sarat, ngilangi kotoran swara, nambah efek swara lan nambah kejelasan basa. Fitur sing dirasakake nyerep swara serat poliester: kanthi lembut kaya lembut ing kulit, tekstur alami sing sugih, macem-macem warna modern sing bisa dipilih, kombinasi modeling dekorasi sederhana saka efek seni dekorasi sing nyedhot swara modern, kanggo nggawe nyaman, tenang, lingkungan modern sing modern, anget lan elegan. Tahan api: teknologi pemrosesan khusus bahan tahan api serat poliester, dadi kinerja tahan api sing apik banget, bisa tekan level b1 tahan api.

Karakteristik geni serat poliester, nemtokake kinerja jampel termal sing apik banget, saengga nggawe ruang suhu konstan ing njero ruangan sing kepenak banget. Perlindhungan keamanan lan lingkungan: keamanan serat polyester sing bisa nyerep swara ditampilake ing rong aspek. Ing tangan siji, sifat mekanik sing apik banget kanggo bahan kasebut, bobot entheng lan ora bakal rusak kena pengaruh kaya sawetara bahan rapuh kayata plesterboard berlubang lan papan tekanan serat semen.

Saliyane, pelepasan zat-zat sing mbebayani, pengujian departemen nasional sing relevan, pelepasan standar formaldehida ≤1,5 ​​mg / 1, asil tes yaiku 0,05 mg / 1. Kanggo nyukupi persyaratan level gb18580-2001e1 standar nasional, selaras karo panggunaan langsung kanggo kebutuhan dekorasi njero ruangan. Stabilitas:

(1) Kapadhetan mung udakara 0,2, saben meter persegi 2 kilogram, bahan cahya sejati, nyuda beban bangunan kanthi gedhe, nggawe panyerepan swara, geni, bobot entheng, integrasi dekorasi pengalaman anyar.

(2) stabilitas fisik sing apik, ora bakal ana perubahan suhu lan asor, ekspansi, lan kontraksi. Ayo efek dekoratif sing sampurna saka wiwitan nganti pungkasan tanpa ninggalake kesan perbaikan.

(3) tekstur alus, alami, elastis dhuwur, kena pengaruh pasukan eksternal sing gedhe ora bakal bisa rusak, bisa tahan stadion lan kabeh jinis pengaruh sewenang-wenang stadion.

Kesederhanaan konstruksi: pemotong acak pemotong kothak biasa, macem-macem kolokasi warna, splicing sederhana, perawatan sudhut sing gampang, gaya seni sing sampurna bisa gampang dibayangke. Ora ana katun sing nyerep swara, ora ana papan hiasan, utawa ora ana bahan tambahan, liwat tempel, tempel, pesawat, kuku, lan operasi dhasar liyane sing gampang bisa entuk efek dekoratif lan kinerja nyerep swara. Ngurangi biaya proyek lan siklus konstruksi sakabèhé. Gampang bledug, gampang dijaga.

Debu lan kotoran, kanthi pembersih vakum lan duster bisa dicenthang. Papan sing reged uga bisa nggunakake andhuk kanggo nambah banyu lan scour kanggo ngusap. Produk kanthi dekorasi, insulasi, tahan api, proteksi lingkungan, awak ringan, gampang diproses, stabilitas, resistensi dampak, pangopènan sing gampang lan liya-liyane. Dadi pilihan pertama saka bahan interior sing bisa nyerep swara interior. Ditrapake kanggo gedung opera, bioskop, studio rekaman, studio, studio, studio, ruang tes, stasiun tv, stasiun radio, kantor bisnis, aula multi fungsi, ruang konferensi, studio, aula konser, auditori, gym, hiburan lan hiburan kutha, hotel, ktv, kamar band, vila kelas dhuwur utawa urip ing omah, kayata sarat akustik ing papan sing luwih ketat.

xuand (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan