Panel Tembok Akustik

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

Kategori: Solusi akustik Decosound 9mm 12mm 24mm Wallpanel

Compositio N: 100% Kewan (60% Daur Ulang)

Bobot T:
9mm: udakara.5.5kg, Saben Panel
12mm: udakara.7kg Saben Panel
24mm: udakara.11kg Saben Panel

Ukuran: 1220mmx2440mm
Thic Kness: 9mm-24mm

Penyerapan Swara:
Nilai Nrc: 0,35 (ora ana Gap Udara)
Nilai Nrc: 0,55 (ora ana Air G Ap)
Nilai Nrc: 0,75 (ora ana Gap Udara)
Tes Kebakaran: Astm- E84 B-s1, D0

1. koefisien panyerepan: 0.8-1.102. Ngreksa panas3. Kinerja sing luwih apik: kelas B1

Katrangan Produk

digawe saka 100% serat poliester murni, sing duweni pengaruh gedhe ing panyerepan swara. geni, perlindungan lingkungan, nyuda swara, lan cetakan lan liya-liyane duwe pengaruh ing jampel termal. kena alus lan alami, iku uga elastis. nduweni stabilitas fisik sing gedhe. gampang dipotong lan dipasang

Spesifikasi Produk

L2440 * W1220 * H9mm utawa saben disesuaikan

Fitur Produk 

Panel nyerep swara serat poliester kasusun saka awak sing nyedhot swara, kajaba koefisien panyerepan, kinerja nyerep swara kanthi jembar frekuensi akustik sing luar biasa ing njaba, isih duwe kinerja fisik lan mekanik lan efek estetika dekoratif sing apik.

1, pengawetan panas

Mekanisme nyerep swara khusus, nggawe kinerja insulasi sing apik banget, saengga nggawe ruang suhu njero ruangan sing nyaman banget

2, kinerja nyerep swara

Koefisien nyuda swara ing 0,8-1,10, panyerepan efisien wideband

3, kinerja geni 

nduweni kinerja tahan geni sing apik, sesuai karo standar level syarat GB8624-1997B1 negara.

4, efek perhiasan

Papan panyerepan swara hiasan serat Polyester duwe luwih saka 20 jinis warna. Plate bisa mbengkongake bentuk permukaan

5 sifat fisik lan mekanik 

Perhiasan serat poliester minangka papan sing nyerep swara nduweni sipat nyerep swara, lan bahan pengawetan panas seragam padhet, elastis, tahan kenceng lan tahan aus, resistensi pengaruh, gampang luh, belahan, lukisan papan.

6, perlindungan lingkungan lan keamanan

Temokake standar nasional GB185802001E1 level, selaras karo syarat dekorasi njero ruangan kanthi langsung

Lamaran

Digunakake ing plafon lan tembok ing kantor, omah, ruang rapat, hotel, KTV lsp

Kita bakal nyedhiyani layanan paling apik, rega sing cukup.

Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi kula liwat mail utawa telpon. Aku bakal langsung mangsuli.

 xuand (4)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan