Rasane Akustik Warna Polos

Katrangan singkat:

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas


Detail Produk

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka panel akustik DECO SOUND, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas, dibandhingake karo panel biasa, alus lan warna katon luwih padhet, pilihan sing apik kanggo nutupi tembok lan akustik.

NAMA DESAIN: Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus

DESIGNER: HONGSHIDA
ASAL: China 
WARNA: (40+)

Pungkasan: Tekstur

WeAVE: Non Woven

 

Rincian Cepet

Jinis Pasokan: Make-to-Order

Bobot: 150-800g / ㎡, 150-800g / ㎡

Fitur: Bernapas, Tahan Banyu, Anti-Jamur, Uap-Serap, Anti-Statis, Memori, Anti Bau, Anti Bakteri, Isolasi Panas, Kalis Angin

Teknik: Nonwoven

Gaya: Polos

Tipe: Kain Microfiber

Sertifikasi: OEKO-TEX STANDARD 100, Sertifikasi Eco Intertek, GOTS, RoHS

Kapadhetan: 0,15-0,35g / cm3, 0,15 / cm3

Pola: TIE DYED, YARN DYED, Dicetak

Gunakake: Industri, Klambi Tidur, Pesta, Sepatu, Tas

Cacah Benang: 2/48

Jinis Dilapisi: PE Dilapisi

Bahan: 100% poliester

Aplikasi: Bag Shopping, garmen, Industri,

Werna: Biru, abang, kuning, ijo lan warni

Jembar: Ukuran Khusus

Kandel: 2mm, 5mm, 7mm, 10mm

MOQ: 5000 Kgs

Tuladha: Bebas

PEMBAYARAN: T / T, L / C

 

Rincian Produksi

 Plain Color Acoustic Felt (1) Plain Color Acoustic Felt (2)

Parameter Produk

 Plain Color Acoustic Felt (3)

 

FAQ

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus:

Produksi lan pengiriman kaping timbal:

Biasane produksi bakal diwiwiti sajrone 1 minggu sawise nampa prabayar, biasane umure udakara 10 dina kanggo produksi.

 

Kapasitas:

5000 meter saben dina.

Tags: panel akustik khusus dicithak | Rasane Akustik Warna-warni sing dirancang khusus | adat panel akustik

Produk sing gegandhengan

1. Ana akeh produk sing ora nduweni kualifikasi ing pasar, kepiye sampeyan bisa mesthekake yen kontrol kualitas sampeyan?
Kita wis liwat SGS, sertifikat ISO9001, 20 inspektur kualitas, produksi sesuai karo standar internasional.

2. Apa kita bisa njaluk conto sadurunge nggawe pesen?
Nggih Kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora kalebu kargo, nanging, kita bakal ngasilake barang kasebut yen sampeyan pesen kanthi gedhe.
3. Apa aku bisa milih siji supaya kaping pisanan nyoba kualitas?
Pesenan cilik uga disambut, lan kita menehi diskon 3% kanggo pelanggan anyar kanggo order pertama lan nawakake sampel gratis.
4. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
Sampeyan disambut kanggo ngunjungi pabrik, lan nawakake hotel gratis lan mobil gratis.
5. Suwene wektu produksi?
Gumantung saka jumlah, umume 7-20 dina.
6. Apa produk padha karo gambar?
Gambar dijupuk adhedhasar produk sing sejatine, nanging warna foto bisa uga beda karo produk sejatine amarga tampilan monitor sing beda-beda. Iki kudu dianggep ditampa nalika sampeyan pesen.
7. Apa istilah pembayaran sampeyan?
T / T, DP, L / C, lan cara liyane.
8. Apa sampeyan duwe diskon?
Nggih Ya wis, nanging gumantung karo jumlah pesenan sampeyan.
9. Apa aman kanggo kerja sama karo awak sampeyan?
Nggih Kita duwe luwih saka 20 taun pengalaman produksi kanthi reputasi apik.

xuand (7)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan