Babagan Kita

223

Zhangjiagang Hongshida Textile Trading Co., Ltd. umume melu riset teknologi lan pengembangan, produksi uga impor lan ekspor bahan-bahan anyar, kanthi produk kayata papan sing bisa nyedhot swara, papan tahan api, nilon, poliester lan tekstil mentah liyane bahan Dumunung ing 21 Xinzha Middle Rd., Kutha Yangshe, Zhangjiagang, Suzhou, tanduran kita luwih saka 20.000 m2. Wiwit didegake, wis khusus kanggo riset lan pangembangan bahan serat sajrone 20 taun kepungkur. Perusahaan kita duwe loro anak perusahaan. Salah sijine yaiku Zhangjiagang Xinlun Textile Co., Ltd., sing duwe spesialisasi ing riset lan pangembangan serat nilon, poliester lan polipropilena. Sing liyane yaiku Suzhou Lishengyuan new material Technology Co., Ltd., sing nyedhiyakake solusi akustik profesional kanggo para konsumen lan nggawe pangembangan lan produksi bahan nyerep swara serat poliester. Darmabakti kanggo ngupayakake terus-terusan kanggo kualitas sing luar biasa, peralatan produksi otomatis maju internasional digunakake ing taun 2002, kanthi tujuan nggawe produk sing bakal wareg para pelanggan.

Xinlun Textile wiwit ngasilake serat pokok nilon ing taun 2002. Ora mung duwe pengalaman sugih ing produksi, uga dilengkapi kemampuan tes lengkap lan konsep R&D utama. Saiki, duwe pitung koleksi produk serat utama nilon kunci lan doezen sub-koleciton, kalebu, serat konvensional, serat kekuatan tinggi, serat profil, serat pewarnaan saka larutan mentah, serat tahan api lan serat fungsional. Produk kasebut akeh digunakake ing campuran muter nganggo katun, poliester wol rayonand. Kajaba iku, digunakake uga ing kain sing ora ditenun, bahan abrasif, selimut nggawe kertas lan lapangan liyane. Spesifikasi utama kalebu 0.8d nganti 30d, kanthi dawa 38mm nganti 130mm. Perusahaan duwe komitmen kanggo nyukupi kabutuhan masing-masing pelanggan lan nggawe nilai tambah kanggo dheweke. Kanthi dhasar respon cepet lan produksi fleksibel, perusahaan nyedhiyakake dhiri kanggo riset, pangembangan lan produksi serat pokok nilon fungsional. Kangge, iki uga aktif ngembang menyang pasar mewah ing omah lan ing luar negeri. Kanthi meksa nindakake inovasi independen, kita wis miwiti lelungan terus-terusan kanggo ningkatake daya saing inti.

TOUR FAKTOR

Produk saka Deco Sound bisa nyedhot lan hiasan lan ramah lingkungan. Kangge, dheweke uga dilengkapi fitur kayata tahan api, terisolasi termal lan fleksibel. Iki tegese produk kasebut bisa memenuhi syarat macem-macem level perawatan akustik lan gaya dekorasi sing beda. Mula, umume digunakake ing papan kaya bioskop, ruang konferensi, studio, hotel, aula konser, pusat perbelanjaan, sekolah, gymnasium, kios karaoke, lsp. Kanthi kaunggulan kasebut, produk nyerep swara kanthi merek lishengyuan wis misuwur kabeh ing omah lan ing luar negeri

Ourcompany duwe paten teknis ing omah, lan tim manajemen sing apik banget. Kita pancen ngormati macem-macem sistem kualitas lan sistem perlindungan lingkungan..Kita ora bakal mandheg kanggo ngupayakake dadi profesional lan standarisasi. Ing proses pertumbuhan terus-terusan, kita mesthi nganggep perlindungan lingkungan, konservasi energi lan pengurangan emisi minangka prioritas utama. Tujuane kanggo dadi merek serat ramah lingkungan lan luwih apik kanggo pasar global.