Iki Produk Paling Apik.

Rasane akustik warna-warni sing dirancang khusus yaiku tekstil saka DECOSOUND Akustik, koleksi panel akustik sing canggih lan cerdas
Sinau Luwih Luwih

Babagan Kita

Zhangjiagang Hongshida Textile Trading Co., Ltd. umume melu riset teknologi lan pengembangan, produksi uga impor lan ekspor bahan-bahan anyar, kanthi produk kayata papan sing bisa nyedhot swara, papan tahan api, nilon, poliester lan tekstil mentah liyane bahan Dumunung ing 21 Xinzha Middle Rd., Kutha Yangshe, Zhangjiagang, Suzhou, tanduran kita luwih saka 20.000 m2. Wiwit didegake, wis khusus kanggo riset lan pangembangan bahan serat sajrone 20 taun kepungkur.

  • 1562041810Inline_banner_1
  • 1582261497featured_product_image
  • 1582851792productshot
partner_01
partner_02
partner_03
partner_04
partner_05